Erica Francke

BIG-registratienummer: 69060162704

In juli 2003 is Erica Idi-Francke afgestudeerd als allround fysiotherapeut aan de Hoge school Rotterdam. Tijdens stages en waarneming werkzaam geweest in particuliere praktijk, ziekenhuis en verpleeghuis. Naast deze stages en waarneming heeft ze gewerkt in een gezondheidscentrum waar ze de Medische Fitness begeleidde.

Sinds 1 november 2003 is Fysiotherapie Francke gevestigd in het gezondheidscentrum DWL-De Esch.
Na een aantal jaren werkervaring te hebben opgedaan is Erica gestart aan een Masteropleiding Manuele therapie. Dit omdat zij regelmatig in de praktijk 'vast liep' ter hoogte van de wervelkolom en bekken. Deze opleiding is ze gestart met als doel een toename van kennis en vaardigheden om rugklachten en nekklachten te beïnvloeden om het herstel te bevorderen. In 2009 studeerde zij af als Manueel Therapeut aan de Transfergroep Rotterdam.

Een greep uit de cursussen die zij de afgelopen jaren heeft gevolgd: Medical Taping Concept, CST cursus, bekkenklachten bij zwangerschap, basis beweegprogramma, Diabetes, Mulligan concept, Multiple Sclerose, bewegen met Ouderen, Schuitemakerprotocol bij schouderklachten, compensatiestrategien bij Multidirectionele bekken en lage rugklachten, cervicale en hoofdpijnklachten.

Wilt u direct contact met Erica Francke?

Dat kan via info@fysiofrancke.nl

https://fysiotherapiedeesch.nl/wp-content/uploads/2020/08/Websize-2-van-8-298x407.png